Рецепт “Курячі стрипси” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Курячі грудки — 1 шт
– Маслянка (кефір або закваска) – 500 мл
– Спеції – по 1 ч.л.
– Рослинна олія ~ 500 мл
Покроковий процес приготування курячих стрипсів
Крок 1
Нарізаємо куряче філе завтовшки 1-1,5 сантиметра. Заливаємо курку маслянкою та залишаємо на 15 хв.
Крок 2
Насипаємо борошно у тарілку. Додаємо сіль, перець, сушений часник, паприку та орегано. Всі добре перемішуємо.
Крок 3
Беремо шматочок курки та обмочуємо в борошні. Зайве борошно струшуємо, відправляємо в маслянку ще раз відправляємо на борошно. Складаємо на металеву сітку. Залишаємо на 15 хвилин.
Крок 4
У каструлю наливаємо 500 мл рослинної олії та ставимо на вогонь вище за середню. Масло потрібно нагріти 10-12 хвилин. Опускаємо курку в олію і смажимо 2-3 хвилини до утворення золотистої скоринки. Після кожної партії чекайте 2-3 хвилини, щоб нагрілося масло. Готові стрипси складаємо на серветку.