Перейти до вмісту
Головна » Курячі стрипси

Курячі стрипси

    Курячі стрипси

    Рецепт “Курячі стрипси” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Курячі грудки — 1 шт
    – Маслянка (кефір або закваска) – 500 мл
    – Спеції – по 1 ч.л.
    – Рослинна олія ~ 500 мл

    Покроковий процес приготування курячих стрипсів
    Курячі стрипси1

    Крок 1

    Нарізаємо куряче філе завтовшки 1-1,5 сантиметра. Заливаємо курку маслянкою та залишаємо на 15 хв.

    Курячі стрипси2

    Крок 2

    Насипаємо борошно у тарілку. Додаємо сіль, перець, сушений часник, паприку та орегано. Всі добре перемішуємо.

    Курячі стрипси3

    Крок 3

    Беремо шматочок курки та обмочуємо в борошні. Зайве борошно струшуємо, відправляємо в маслянку ще раз відправляємо на борошно. Складаємо на металеву сітку. Залишаємо на 15 хвилин.

    Курячі стрипси4

    Крок 4

    У каструлю наливаємо 500 мл рослинної олії та ставимо на вогонь вище за середню. Масло потрібно нагріти 10-12 хвилин. Опускаємо курку в олію і смажимо 2-3 хвилини до утворення золотистої скоринки. Після кожної партії чекайте 2-3 хвилини, щоб нагрілося масло. Готові стрипси складаємо на серветку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі стрипси. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *