Перейти до вмісту
Головна » Курячий бульйон з омлетом та грінками

Курячий бульйон з омлетом та грінками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Курячий бульйон з омлетом та грінками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г курки
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 1 цибулина
    ❯ сіль
    ❯ 3 горошини чорного перцю
    ❯ свіжа зелень
    Для омлету:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування бульйону з омлетом

    Крок 1

    Цибулю, моркву та петрушку очистити, вимити та обсушити. Цибулину розрізати навпіл, моркву та петрушку нарізати брусочками. Курку крупно поламати, у каструлі залити холодною водою (2 л), довести до кипіння та зняти піну. Закласти підготовлені овочі, повторно довести до кипіння, посолити, додати перець і готувати під кришкою
    до готовності м’яса.

    Крок 2

    Цибулину з бульйону видалити, моркву та петрушку відкласти, м’ясо відокремити від кістки та дрібно нарізати. Моркву, петрушку і м’ясо розкласти по порційним тарілкам.

    Крок 3

    Для омлету яйця розбовтати з молоком, додати сіль до смаку. На сковороді на гарячій олії підсмажити 4 порційні
    омлета, викласти кожен на тарілку, згорнути в рулет і нарізати шматочками.

    Крок 4

    По порційних тарілках з корінням та м’ясом розлити гарячий бульйон. У кожну порцію покласти рулетики омлету. Суп посипати рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячий бульйон з омлетом та грінками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *