Рецепт “Курячий бульйон з омлетом та грінками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 500 г курки
❯ 1 морква
❯ 1 корінь петрушки
❯ 1 цибулина
❯ сіль
❯ 3 горошини чорного перцю
❯ свіжа зелень
Для омлету:
❯ 4 яйця
❯ 100 мл молока
❯ 1 ст. л. борошна
❯ сіль
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування бульйону з омлетом
Крок 1
Цибулю, моркву та петрушку очистити, вимити та обсушити. Цибулину розрізати навпіл, моркву та петрушку нарізати брусочками. Курку крупно поламати, у каструлі залити холодною водою (2 л), довести до кипіння та зняти піну. Закласти підготовлені овочі, повторно довести до кипіння, посолити, додати перець і готувати під кришкою
до готовності м’яса.
Крок 2
Цибулину з бульйону видалити, моркву та петрушку відкласти, м’ясо відокремити від кістки та дрібно нарізати. Моркву, петрушку і м’ясо розкласти по порційним тарілкам.
Крок 3
Для омлету яйця розбовтати з молоком, додати сіль до смаку. На сковороді на гарячій олії підсмажити 4 порційні
омлета, викласти кожен на тарілку, згорнути в рулет і нарізати шматочками.
Крок 4
По порційних тарілках з корінням та м’ясом розлити гарячий бульйон. У кожну порцію покласти рулетики омлету. Суп посипати рубаною зеленню.