Перейти до вмісту
Головна » Квасоля з горохом

Квасоля з горохом

    Квасоля з горохом

    «Діаменю» рецепт “Квасоля з горохом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    47 ккал

    Інгредієнти

    – По 150 г квасолі та гороху
    – 400 г томатів
    – 4 зубчики часнику
    – 1 ст. оливкової олії
    – 0,5 ч.л. меленого шафрану
    – 1 ч. л. насіння зіри
    – сіль та чорний перець – на смак

    Покрокове приготування квасолі з горохом

    Крок 1

    Квасоля та горох на 8 годин замочую в холодній воді. Промиваю, заливаю 2 л холодної води, доводжу до кипіння та варю до готовності близько двох годин. Часник очищаю та подрібнюю.

    Крок 2

    У сковороду наливаю олію, всипаю зіру та обсмажую дві хвилини. Викладаю часник, нагріваю ще протягом
    хвилини, додаю протерті томати (без шкірки), солю, перчу, всипаю шафран, перемішую, доводжу до кипіння і перекладаю суп.

    Крок 3

    Перемішую, доводжу до кипіння та знімаю з вогню. Наполягаю під кришкою близько 20 хвилин. Подаю до столу, прикрасити рубаною свіжою зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Квасоля з горохом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *