«Діаменю» рецепт “Квасоля з горохом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
47 ккал
Інгредієнти
– По 150 г квасолі та гороху
– 400 г томатів
– 4 зубчики часнику
– 1 ст. оливкової олії
– 0,5 ч.л. меленого шафрану
– 1 ч. л. насіння зіри
– сіль та чорний перець – на смак
Покрокове приготування квасолі з горохом
Крок 1
Квасоля та горох на 8 годин замочую в холодній воді. Промиваю, заливаю 2 л холодної води, доводжу до кипіння та варю до готовності близько двох годин. Часник очищаю та подрібнюю.
Крок 2
У сковороду наливаю олію, всипаю зіру та обсмажую дві хвилини. Викладаю часник, нагріваю ще протягом
хвилини, додаю протерті томати (без шкірки), солю, перчу, всипаю шафран, перемішую, доводжу до кипіння і перекладаю суп.
Крок 3
Перемішую, доводжу до кипіння та знімаю з вогню. Наполягаю під кришкою близько 20 хвилин. Подаю до столу, прикрасити рубаною свіжою зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!