Перейти до вмісту
Головна » Квасоля з м’ясом по-бостонськи

Квасоля з м’ясом по-бостонськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Квасоля з м’ясом по-бостонськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 660 ккал, 28 г білків,
    47 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 600 г копченої свинини шматком (шийна або плечова частина)
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 цибулина кільцями
    ❯ 2 зубчики часнику пластинами
    ❯ 800 г білої консервованої квасолі
    ❯ 100 мл м’якоті помідорів
    ❯ 2 ст. л. кленового сиропу
    ❯ 1 ст. л. меляси
    ❯ 2 ст. л. меленої гірчиці
    ❯ 1 ч. л. вустерського соусу
    ❯ щіпка меленої кориці
    ❯ 300 мл курячого або овочевого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ товчений чорний перець

    Покроковий процес приготування квасолю з м’ясом по-бостонськи

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. У сотейнику нагріти оливкову олію, м’ясо обсмажити з кожного боку (прибл. 4 хв), додати цибулю та часник, присипати м’ясо корицею та обсмажувати ще ок. 3 хв.

    Крок 2

    Підмішати м’якуш помідорів, кленовий сироп, мелясу, гірчицю, вустерський соус. Готувати кілька хвилин, потім влити бульйон та добре перемішати.

    Крок 3

    Сотейник накрити алюмінієвою фольгою. Страву запікати прибл. 50 хв. Фольгу зняти.

    Крок 4

    Квасолю відкинути на друшляк, викласти в сотейник до м’яса та овочів. Посолити, поперчити, продовжувати запікати ще бл. 10-15 хв, поки соус не стане густим, а м’ясо не підрум’яниться. Під час приготування періодично поливати страву соком, що утворюється при запіканні.

    Сьогодні ми дізналися як готується Квасоля з м’ясом по-бостонськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *