Перейти до вмісту
Головна » Квасоляний паштет на помідорах

Квасоляний паштет на помідорах

    Квасоляний паштет на помідорах

    «Діаменю» рецепт “Квасоляний паштет на помідорах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    160 ккал

    Інгредієнти

    – 2 помідори
    – 1 ст. відвареної білої квасолі
    – 0,5 ст. волоських горіхів
    – 2 зубчики часнику
    – пір’я зеленої цибулі
    – 1,5 ст. рослинної олії
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування квасоляного паштету

    Крок 1

    Волоські горіхи подрібнюю. Пір’я зеленої цибулі нарізаю кільцями, часник пропускаю через прес, а відварену квасолю розминаю товкачем або доводжу в блендері до однорідної консистенції.

    Крок 2

    Всі інгредієнти змішую, солю, посипаю перцем і додаю олію. Помідори нарізаю кружальцями. На кожен помідорний кружечок викладаю паштет із квасолі. Це можна зробити за допомогою кондитерського мішечка.

    Крок 3

    Викладаю помідорні кружечки з паштетом на тарілку і прикрашаю закуску з квасолі із помідорами зеленню.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Квасоляний паштет на помідорах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *