«Діаменю» рецепт “Квасоляний паштет на помідорах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
160 ккал
Інгредієнти
– 2 помідори
– 1 ст. відвареної білої квасолі
– 0,5 ст. волоських горіхів
– 2 зубчики часнику
– пір’я зеленої цибулі
– 1,5 ст. рослинної олії
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування квасоляного паштету
Крок 1
Волоські горіхи подрібнюю. Пір’я зеленої цибулі нарізаю кільцями, часник пропускаю через прес, а відварену квасолю розминаю товкачем або доводжу в блендері до однорідної консистенції.
Крок 2
Всі інгредієнти змішую, солю, посипаю перцем і додаю олію. Помідори нарізаю кружальцями. На кожен помідорний кружечок викладаю паштет із квасолі. Це можна зробити за допомогою кондитерського мішечка.
Крок 3
Викладаю помідорні кружечки з паштетом на тарілку і прикрашаю закуску з квасолі із помідорами зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!