Рецепт “Китайські пельмені цзяо цзи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 80 ккал, 3 г білків,
4 г жирів, 9 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 300 г печериць
❯ 1/2 качана капусти
❯ 400 г макаронів
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ кмин
Покроковий процес приготування китайських пельменів цзяо цзи
Крок 1
Борошно просіяти на робочу поверхню. Потроху підливаючи воду, замісити еластичне тісто. Накрити тісто рушником і залишити на 30 хв для вистоювання.
Крок 2
Тим часом приготувати начинку. Часник очистити та порубати. Листя капусти обдати окропом і нарізати тонкими
смужками довжиною бл. 2 см. Імбир очистити, натерти на дрібній тертці та змішати з овочами, рубаним м’ясом, яйцем, хересом, соєвим соусом та 1 стіл. ложкою олії.
Крок 3
Тісто розділити на шматочки завбільшки з волоський горіх і розкачати в тонкі круглі пласти. У центр кожного гуртка
покласти по 1,5 чайні ложки начинки. Скласти гуртки навпіл, краї защипати.
Крок 4
У глибокій сковороді нагріти 1 стіл. ложку олії та обсмажувати пельмені 2 хв. Залити їх окропом на половину висоти та тушити під кришкою 3 хв. Кришку зняти та готувати, поки вода не випарується. Добре подати із гострим соусом.