Перейти до вмісту
Головна » Китайські пельмені цзяо цзи

Китайські пельмені цзяо цзи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Китайські пельмені цзяо цзи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 80 ккал, 3 г білків,
    4 г жирів, 9 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 300 г печериць
    ❯ 1/2 качана капусти
    ❯ 400 г макаронів
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ кмин

    Покроковий процес приготування китайських пельменів цзяо цзи

    Крок 1

    Борошно просіяти на робочу поверхню. Потроху підливаючи воду, замісити еластичне тісто. Накрити тісто рушником і залишити на 30 хв для вистоювання.

    Крок 2

    Тим часом приготувати начинку. Часник очистити та порубати. Листя капусти обдати окропом і нарізати тонкими
    смужками довжиною бл. 2 см. Імбир очистити, натерти на дрібній тертці та змішати з овочами, рубаним м’ясом, яйцем, хересом, соєвим соусом та 1 стіл. ложкою олії.

    Крок 3

    Тісто розділити на шматочки завбільшки з волоський горіх і розкачати в тонкі круглі пласти. У центр кожного гуртка
    покласти по 1,5 чайні ложки начинки. Скласти гуртки навпіл, краї защипати.

    Крок 4

    У глибокій сковороді нагріти 1 стіл. ложку олії та обсмажувати пельмені 2 хв. Залити їх окропом на половину висоти та тушити під кришкою 3 хв. Кришку зняти та готувати, поки вода не випарується. Добре подати із гострим соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Китайські пельмені цзяо цзи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *