Перейти до вмісту
Головна » Лазанья з грибами та шинкою

Лазанья з грибами та шинкою

    Лазанья з грибами та шинкою

    Рецепт “Лазанья з грибами та шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 1 година 20 хвилин

    Інгредієнти

    – 300 г лісових грибів
    – 300 г цукіні
    – 1 цибулина
    – 2 ч. л. рослинної олії
    – 200 г вареної шинки
    – 100 мл вершків
    – 240 мл молока
    – 2 ст. л. борошна
    – 200 г тертого сиру
    – 12 сухих листів для лазаньї
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування лазаньї з грибами та шинкою

    Крок 1

    Молоко з борошном нагрівати, перемішуючи, доки маса не почне густіти. Додати сіль та перець на смак, зняти з вогню та розвести соус вершками.

    Крок 2

    Гриби, цукіні та очищену цибулину нарізати. Шинку нарізати кубиками. На олії обсмажувати гриби, цибулю та цукіні 8-10 хв, часто перемішуючи. Додати шинку, влити соус.

    Крок 3

    Форму вислати 3 листами лазаньї та викласти ними прибл. 1/4 грибної маси. Посипати сиром (трохи відкласти для фінішного посипання). Укласти ще 3 листи лазаньї та повторити шари.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 200°. Накрити форму листом фольги та запікати лазанью 45 хв. Видалити фольгу, посипати виріб відкладеним сиром і запікати лазіння ще 10 хв.

    ДАЙТЕ ВОДИ!
    Сушені гриби перед використанням обов’язково потрібно замочити. Найчастіше рекомендують замочувати гриби на 1-2 години, для деяких рецептів – на 10–12 годин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лазанья з грибами та шинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *