Рецепт “Ледачий штрудель з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 480 ккал, 23 г білків,
30 г жирів, 12 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 тонкий лаваш
❯ 100 г твердого сиру
❯ 6 листів білокачанної капусти
❯ 1 цибулина
❯ 200 г рубаного м’яса
❯ 200 г зеленого горошку
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ рослинна олія для смаження та змащування
Покроковий процес приготування ледачого штруделя
Крок 1
Капусту та горошок бланшувати у киплячій підсоленій воді 5 хв. Відкинути на друшляк. Цибулю очистити та порубати. М’ясо обсмажувати разом із цибулею до розсипчастості. Посолити та поперчити на смак. Дати суміші охолонути. Додати горошок перемішати. Сир натерти на великій тертці. Нагріти духовку до 200 °.
Крок 2
Лаваш розкласти на робочій поверхні та посипати тертим сиром. Накрити листям капусти, зверху рівномірно розподілити підготовлену м’ясну суміш. Акуратно згорнути лаваш з начинкою в рулет, перекласти на змащений маслом деко швом вниз і випікати у духовці 15–20 хв.