Перейти до вмісту
Головна » Легка запіканка

Легка запіканка

    Легка запіканка

    «Діаменю» рецепт “Легка запіканка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,3 ХО
    210 ккал

    Інгредієнти

    – 2 пачки сиру
    – 3 яйця
    – по щіпці солі та ваніліну
    – 1 ч. л. будь-якої олії
    – 1 ст. манної крупи
    – кілька листочків базиліка

    Покрокове приготування легкої запіканки

    Крок 1

    Відокремлюю жовтки від білків. Жовтки ретельно змішую з сиром. Можна за допомогою блендера. Яєчні білки солю і збиваю міксером до збільшення обсягу вдвічі. Обережно ложкою втручаю білки в сирну масу

    Крок 2

    Форму для випічки змащу маслом і присипаю манкою. Викладаю сирно-яєчну суміш, добре розрівнюю.

    Крок 3

    Ставлю в розігріту до 180 градусів духовку та випікаю 30 хвилин. Даю трохи охолонути, перекладаю на блюдо і прикрашаю ягодами чи листочками м’яти.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Легка запіканка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *