«Діаменю» рецепт “Лінива лазіння” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,5 ХО
101 ккал
Інгредієнти
– 200 г м’якоті гарбуза
– 3 помідори
– 1 цибулина
– 2 зубчики часнику
– 8 листів лазаньї
– оливки
– 2-3 листочки шавлії
– 1 ст. натертого сиру
– італійські трави
– сіль та перець – на смак
Покрокове приготування лінивої лазінні
Крок 1
Часник роздавлюю плоскою стороною ножа, цибулю дрібно нарізаю. У сковороді розігріваю 1,5 ст. оливкової олії, пасерую до м’якості цибулю та часник
Крок 2
Додаю нарізаний невеликими кубиками гарбуз, готую 5-7 хвилин, всипаю шавлію. Помідори нарізаю дрібними
кубиками, оливки – кружальцями, додаю до гарбуза, готую до м’якості, періодично помішуючи.
Крок 3
Всипаю сіль, перець, трави, видаляю з соусом часник і шавлія. Варю у підсоленій воді листи лазаньї, викладаю на тарілки по 4 листи, промазую соусом. Присипаю сиром та італійськими травами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!