Перейти до вмісту
Головна » Лінива лазіння

Лінива лазіння

    Лінива лазіння

    «Діаменю» рецепт “Лінива лазіння” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,5 ХО
    101 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г м’якоті гарбуза
    – 3 помідори
    – 1 цибулина
    – 2 зубчики часнику
    – 8 листів лазаньї
    – оливки
    – 2-3 листочки шавлії
    – 1 ст. натертого сиру
    – італійські трави
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування лінивої лазінні

    Крок 1

    Часник роздавлюю плоскою стороною ножа, цибулю дрібно нарізаю. У сковороді розігріваю 1,5 ст. оливкової олії, пасерую до м’якості цибулю та часник

    Крок 2

    Додаю нарізаний невеликими кубиками гарбуз, готую 5-7 хвилин, всипаю шавлію. Помідори нарізаю дрібними
    кубиками, оливки – кружальцями, додаю до гарбуза, готую до м’якості, періодично помішуючи.

    Крок 3

    Всипаю сіль, перець, трави, видаляю з соусом часник і шавлія. Варю у підсоленій воді листи лазаньї, викладаю на тарілки по 4 листи, промазую соусом. Присипаю сиром та італійськими травами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Лінива лазіння. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *