Перейти до вмісту
Головна » Ліниві вареники закусочні

Ліниві вареники закусочні

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Ліниві вареники закусочні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 250 г сиру
    ❯ 1 яйце
    ❯ 30 г тертого пармезану
    ❯ 50–75 г борошна + для посипання робочої поверхні
    ❯ сіль
    Для подачі:
    ❯ вершкове масло (порубати)
    ❯ сметана або натуральний йогурт
    Для салату:
    ❯ суміш листових салатів асорті
    ❯ молода зелень
    ❯ проростки
    ❯ їстівні квіти
    ❯ рослинна олія
    ❯ сік лимона

    Покроковий процес приготування лінивих вареників

    Крок 1

    Сир розтерти з яйцем, додати сир, сіль і перемішати до одержання однорідної маси. Додати борошно і вимісити однорідне тісто.

    Крок 2

    На посипаному борошном робітнику поверхні скачати з тіста джгут товщиною бл. 4 см і нарізати шматочками. Готувати на пару бл. 12 хв.

    Крок 3

    Готові вареники перекласти в посуд сервування та посипати вершковим маслом. За бажанням посипати пармезаном або сервірувати з йогуртом (сметаною).

    Крок 4

    Для салату листові салати, зелень, проростки промити, перебрати, обсушити та викласти до вареників. Для соусу до салату 3 ст. л. рослинної олії злегка збити із соком лимона та сіллю на смак.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ліниві вареники закусочні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *