Рецепт “Локшина з птахом та броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 570 ккал, 41 г білків,
12 г жирів, 73 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 солодких перців
❯ 1 цибулина
❯ 4 зубчики часнику
❯ 500 г рубаного філе індички
❯ по 200 г броколі та зеленої квасолі
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 400 г широкої локшини
Покроковий процес приготування локшини
Крок 1
Перець вимити та запікати на деку 30 хв при 200 °, періодично перевертаючи. Перекласти в поліетиленовий пакет і його щільно зав’язати. Суцвіття броколі та квасолю вимити та нарізати.
Крок 2
Цибулю та часник очистити, порубати та обсмажити на олії. Додати рубане філе та готувати, помішуючи, 5 хв. Покласти зелені овочі, посолити, поперчити, влити склянку води та гасити 15 хв до м’якості овочів. Перець очистити від шкірки та насіння, м’якуш нарізати. Локшину відварити в підсоленій воді, подати з птахом та овочами.