Перейти до вмісту
Головна » Локшина з птахом та броколі

Локшина з птахом та броколі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Локшина з птахом та броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 570 ккал, 41 г білків,
    12 г жирів, 73 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 солодких перців
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 500 г рубаного філе індички
    ❯ по 200 г броколі та зеленої квасолі
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 400 г широкої локшини

    Покроковий процес приготування локшини

    Крок 1

    Перець вимити та запікати на деку 30 хв при 200 °, періодично перевертаючи. Перекласти в поліетиленовий пакет і його щільно зав’язати. Суцвіття броколі та квасолю вимити та нарізати.

    Крок 2

    Цибулю та часник очистити, порубати та обсмажити на олії. Додати рубане філе та готувати, помішуючи, 5 хв. Покласти зелені овочі, посолити, поперчити, влити склянку води та гасити 15 хв до м’якості овочів. Перець очистити від шкірки та насіння, м’якуш нарізати. Локшину відварити в підсоленій воді, подати з птахом та овочами.

    Сьогодні ми дізналися як готується Локшина з птахом та броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *