«Діаменю» рецепт “Лосось під зеленим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
204 ккал
Інгредієнти
– 2 стейки котлети лосося
– 1 морква
– 1 цибулина
– 2 лаврові листи
– запашний перець і сіль – на смак
– 1 авокадо
– 1 лайм
– 125 г натурального йогурту
Покрокове приготування лосося з соусом
Крок 1
Чищу цибулину та моркву. Нарізаю моркву кружальцями, а цибуля – півкільцями. Доводжу до кипіння 1 л води. Опускаю в неї овочі та лаврове листя. Солю та перчу. Варю 5-7 хвилин.
Крок 2
Викладаю стейки. Продовжую варити на малому вогні ще 7 хвилин. Авокадо мою, чищу та нарізаю середніми кубиками. Викладаю авокадо в чашу блендера, додаю йогурт, сік лайма та трохи цедрі.
Крок 3
Солю та доводжу до однорідної консистенції. Рибу дістаю з бульйону, поливаю соусом з авокадо. Подаю з овочами
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!