Перейти до вмісту
Головна » Лосось під зеленим соусом

Лосось під зеленим соусом

    Лосось під зеленим соусом

    «Діаменю» рецепт “Лосось під зеленим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    204 ккал

    Інгредієнти

    – 2 стейки котлети лосося
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 2 лаврові листи
    – запашний перець і сіль – на смак
    – 1 авокадо
    – 1 лайм
    – 125 г натурального йогурту

    Покрокове приготування лосося з соусом

    Крок 1

    Чищу цибулину та моркву. Нарізаю моркву кружальцями, а цибуля – півкільцями. Доводжу до кипіння 1 л води. Опускаю в неї овочі та лаврове листя. Солю та перчу. Варю 5-7 хвилин.

    Крок 2

    Викладаю стейки. Продовжую варити на малому вогні ще 7 хвилин. Авокадо мою, чищу та нарізаю середніми кубиками. Викладаю авокадо в чашу блендера, додаю йогурт, сік лайма та трохи цедрі.

    Крок 3

    Солю та доводжу до однорідної консистенції. Рибу дістаю з бульйону, поливаю соусом з авокадо. Подаю з овочами

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Лосось під зеленим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *