Перейти до вмісту
Головна » Лососевий суп

Лососевий суп

    Лососевий суп

    «Діаменю» рецепт “Лососевий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    117 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г хребтів лосося
    – 2-3 картоплини
    – 1 головка цибулі
    – 1 морква
    – 1 ст. пшоняної крупи
    – 1 болгарський перець
    – лавровий лист
    – зелень кропу та петрушки
    – сіль
    – чорний перець горошком

    Покрокове приготування лососевого супу

    Крок 1

    Хребти лосося мою та опускаю в киплячу воду. Додаю лавровий лист та чорний перець.

    Крок 2

    Як тільки закипить, ложкою знімаю пінку. Нарізаю соломкою морква та картоплю, цибуля — півкільцями. Додаю до бульйону та варю на малому вогні 25 хвилин.

    Крок 3

    Дістаю хребти, даю їм трохи охолонути, відокремлюю філе від кісток і повертаю його назад у суп. Ще раз доводжу до кипіння, всипаю пшонку, варю на малому вогні 10-15 хвилин і знімаю з плити

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Лососевий суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *