«Діаменю» рецепт “Лососевий суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
117 ккал
Інгредієнти
– 500 г хребтів лосося
– 2-3 картоплини
– 1 головка цибулі
– 1 морква
– 1 ст. пшоняної крупи
– 1 болгарський перець
– лавровий лист
– зелень кропу та петрушки
– сіль
– чорний перець горошком
Покрокове приготування лососевого супу
Крок 1
Хребти лосося мою та опускаю в киплячу воду. Додаю лавровий лист та чорний перець.
Крок 2
Як тільки закипить, ложкою знімаю пінку. Нарізаю соломкою морква та картоплю, цибуля — півкільцями. Додаю до бульйону та варю на малому вогні 25 хвилин.
Крок 3
Дістаю хребти, даю їм трохи охолонути, відокремлюю філе від кісток і повертаю його назад у суп. Ще раз доводжу до кипіння, всипаю пшонку, варю на малому вогні 10-15 хвилин і знімаю з плити
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!