Рецепт “Макаронний салат з курячим філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 740 ккал, 53 г білків,
15 г жирів, 104 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 400 г дрібних макаронних виробів
❯ 4 курячих філе
❯ олія для смаження
❯ 4 помідори
❯ 1 пучок зеленої цибулі
❯ 160 г паростків квасолі мунго (або інших паростків)
❯ 125-250 мл соусу чилі
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування макаронного салату
Крок 1
Макарони варити до готовності, відкинути на друшляк і промити холодною водою.
Крок 2
Філе вимити, обсушити, натерти сіллю, перцем і обсмажувати на рослинній олії прибл. 5 хв з кожного боку. Підготовлене філе нарізати тонкими скибочками.
Крок 3
Помідори та зелену цибулю вимити та обсушити. Помідори нарізати кухлями, цибуля – кільцями. У мисці з’єднати підготовлені продукти, полити соусом чилі та перемішати. Готовий салат розкласти по порційним тарілкам. Філе
нарізати скибочками та викласти на салат.