Перейти до вмісту
Головна » Макаронний салат з курячим філе

Макаронний салат з курячим філе

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Макаронний салат з курячим філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 740 ккал, 53 г білків,
    15 г жирів, 104 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г дрібних макаронних виробів
    ❯ 4 курячих філе
    ❯ олія для смаження
    ❯ 4 помідори
    ❯ 1 пучок зеленої цибулі
    ❯ 160 г паростків квасолі мунго (або інших паростків)
    ❯ 125-250 мл соусу чилі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування макаронного салату

    Крок 1

    Макарони варити до готовності, відкинути на друшляк і промити холодною водою.

    Крок 2

    Філе вимити, обсушити, натерти сіллю, перцем і обсмажувати на рослинній олії прибл. 5 хв з кожного боку. Підготовлене філе нарізати тонкими скибочками.

    Крок 3

    Помідори та зелену цибулю вимити та обсушити. Помідори нарізати кухлями, цибуля – кільцями. У мисці з’єднати підготовлені продукти, полити соусом чилі та перемішати. Готовий салат розкласти по порційним тарілкам. Філе
    нарізати скибочками та викласти на салат.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Макаронний салат з курячим філе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *