Перейти до вмісту
Головна » Мармелад

Мармелад

    Мармелад

    «Діаменю» рецепт “Мармелад” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    45 ккал

    Інгредієнти

    – 300 мл свіжого апельсинового соку
    – 50 мл свіжого лимонного соку
    – 50 г желатину
    – по 1 ст. натертої цедри лимона та апельсина
    – Стевіозид – на смак

    Покрокове приготування мармеладу

    Крок 1

    У каструлю всипаю цедру, ставлю на вогонь. Вливаю сік лимона та 75 мл апельсинового соку. Розмішую, проварюю після закипання 5 хвилин.

    Крок 2

    Проціджую через сито, віджимаю цедру ложкою. У гарячу рідину всипаю желатин та розмішую до розчинення. Додаю стевіозид, перемішую, вливаю решту апельсиновий сік, розмішую.

    Крок 3

    Ставлю на малий вогонь та тримаю до розчинення стевіозиду. До кипіння не доводжу! Розливаю по формах. Ставлю в холодильник для застигання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мармелад. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *