Перейти до вмісту
Головна » Маршмелоу на ягідному сиропі

Маршмелоу на ягідному сиропі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Маршмеллоу на ягідному сиропі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 25–30 ВИРОБІВ:
    ❯ 3 білки
    ❯ 250 г цукру
    ❯ 20 г меду
    ❯ 30 мл свіжого ягідного соку
    ❯ 50 мл води
    ❯ 16 г желатину
    ❯ 50 г цукрової пудри
    ❯ 40 г кукурудзяного крохмалю
    ❯ 1/2 ч. л. ванільного цукру

    Покроковий процес приготування маршмелоу

    Крок 1

    Желатин замочити у холодній воді. У каструльці довести до кипіння сік з водою, додати цукор та мед, зварити
    сироп. Сироп довести до температури 130 °. (Для вимірювання температури не обов’язково використовувати термометр: достатньо відрахувати 8 хв з моменту появи перших бульбашок.)

    Крок 2

    Білки збити в стійку піну і, не припиняючи збивати, влити в гарячу масу сироп (130 °). Додати віджатий желатин,
    ванільний цукор і продовжити збивати, поки маса не охолоне.

    Крок 3

    Перелити масу в силіконові форми (або вистелену пергаментом форму) і залишити на 2 години при кімнатній температурі.

    Крок 4

    Затверділу масу вийняти з форм і обваляти в суміші цукрової пудри та крохмалю. Масу з однієї форми попередньо нарізати невеликими кубиками за допомогою ножа, змоченого у гарячій воді.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Маршмелоу на ягідному сиропі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *