«Діаменю» рецепт “Маринована цибуля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
145 ккал
Інгредієнти
– 1 ківі
– 1 головка цибулі
– 4 ст.л нерафінованої соняшникової олії
– сіль
– запашний мелений перець
– перець чилі – на смак
Покрокове приготування маринованої цибулі
Крок 1
Ріпчасту цибулю очищаю і нарізаю півкільцями, ківі очищаю та подрібнюю в блендері. Перець чилі очищаю від насіння, дрібно нарізаю і додаю до цибулі.
Крок 2
Солю і розминаю ложкою, поки цибуля не пустить сік. З’єдную лук з перцем і пюре з ківі. Додаю соняшникову олію, перчу. Даю страві настоятися за кімнатної температури близько 30 хвилин.
Крок 3
Така закуска добре поєднується з м’ясом та рибою. Іноді додаю таку цибулю до салатів.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!