Перейти до вмісту
Головна » Маринована цибуля

Маринована цибуля

    Маринована цибуля

    «Діаменю» рецепт “Маринована цибуля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    145 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ківі
    – 1 головка цибулі
    – 4 ст.л нерафінованої соняшникової олії
    – сіль
    – запашний мелений перець
    – перець чилі – на смак

    Покрокове приготування маринованої цибулі

    Крок 1

    Ріпчасту цибулю очищаю і нарізаю півкільцями, ківі очищаю та подрібнюю в блендері. Перець чилі очищаю від насіння, дрібно нарізаю і додаю до цибулі.

    Крок 2

    Солю і розминаю ложкою, поки цибуля не пустить сік. З’єдную лук з перцем і пюре з ківі. Додаю соняшникову олію, перчу. Даю страві настоятися за кімнатної температури близько 30 хвилин.

    Крок 3

    Така закуска добре поєднується з м’ясом та рибою. Іноді додаю таку цибулю до салатів.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Маринована цибуля. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *