«Діаменю» рецепт “Маринована скумбрія” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,0 ХО
317 ккал
Інгредієнти
– 2 свіжоморожені скумбрії
– 4 цибулини
– 5 зубчиків часнику
– 3 ст. рослинної олії
– 2 ст. оцту
– 2 лаврові листи
– перець, сіль – на смак
Покрокове приготування маринованої скумбрії
Крок 1
Рибу трохи розморожую, потрошу, промиваю. Нарізаю порційними шматочками, складаю в емальовану каструлю, перекладаючи кожен шар кільцями цибулі, посипаючи сіллю, перцем, подрібненим лавровим листом та часником.
Крок 2
Поливаю рибу олією та оцтом, накриваю кришкою, добре струшую. Залишаю в
холодильнику на 3:00.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!