Перейти до вмісту
Головна » Маринована скумбрія

Маринована скумбрія

    Маринована скумбрія

    «Діаменю» рецепт “Маринована скумбрія” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,0 ХО
    317 ккал

    Інгредієнти

    – 2 свіжоморожені скумбрії
    – 4 цибулини
    – 5 зубчиків часнику
    – 3 ст. рослинної олії
    – 2 ст. оцту
    – 2 лаврові листи
    – перець, сіль – на смак

    Покрокове приготування маринованої скумбрії

    Крок 1

    Рибу трохи розморожую, потрошу, промиваю. Нарізаю порційними шматочками, складаю в емальовану каструлю, перекладаючи кожен шар кільцями цибулі, посипаючи сіллю, перцем, подрібненим лавровим листом та часником.

    Крок 2

    Поливаю рибу олією та оцтом, накриваю кришкою, добре струшую. Залишаю в
    холодильнику на 3:00.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Маринована скумбрія. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *