Перейти до вмісту
Головна » Маринований стейк із грушами

Маринований стейк із грушами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Маринований стейк із грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 1 кг яловичини (очеревина – фланк-стейк)
    ❯ 3 груші
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для маринування:
    ❯ 3 ст. л. соусу для барбекю
    ❯ 3 ст. л. гострого соєвого соусу
    ❯ 1 ст. л. коричневого цукру
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 100 мл міцного м’ясного бульйону
    ❯ 70 мл бальзамічного оцту
    ❯ 150 мл світлого виноградного соку
    ❯ 3 зубки часнику (порубати)
    ❯ 2 ст. л. листків розмарину
    ❯ 1 цибулина

    Покроковий процес приготування маринованого стейку

    Крок 1

    М’ясо вимити та обсушити. Груші вимити, обсушити та нарізати половинками. Очищену цибулину розрізати на 4 частини. Підготувати глибоку, досить велику ємність для маринування та змішати в ній рубаний часник, розмарин, цукор і всі інгредієнти для маринаду. Масу перемішати до повного розчинення цукру, викласти в неї м’ясо, груші та цибулю. Накрити ємність харчової плівкою та маринувати стейк у холодильнику 8–12 год.

    Крок 2

    Перед приготуванням м’ясо вийняти з маринаду і дати відпочити при кімнатній температурі прибл. 30 хв. Маринад відставити.

    Крок 3

    Стейк обсмажувати на гарячому грилі 8-12 хв. Зняти з вогню та на 15 хв накрити листом алюмінієвої фольги. Перед подачею нарізати порційними шматочками.

    Крок 4

    Груші та цибулю вийняти з маринаду, обсмажувати на сковороді на гарячій олії до золотистого кольору (бл. 8 хв).

    Крок 5

    Маринад на повільному вогні уварити в сотейнику наполовину. Подати як соус.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Маринований стейк із грушами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *