Рецепт “Медальйони з яловичини з розмарином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хв.
У 1 порції: 400 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 800 г яловичої вирізки
– 4 гілочки розмарину
– 500 г дрібних бульб картоплі
– 3 зубчики часнику
– 5 ст. л. рослинної олії
– 50 г вершкового масла
– 300 г помідорів чері
– 50 г зеленої цибулі
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування медальйонів
Крок 1
М’ясо вимити, добре обсушити та розрізати на 8 частин. Гілочки розмарину вимити та обсушити. Кожну розрізати навпіл і встромити в шматочки м’яса. Картоплю очистити, вимити та відварити у киплячій підсоленій воді до готовності. Воду злити.
Крок 2
Духовку нагріти до 200 ° і потім вимкнути. Часник крупно порубати. У сковороді розігріти 3 стіл. ложки рослинної олії разом із вершковим і обсмажити медальйони з одного боку. Потім перевернути та всипати в сковороду рубаний часник. Готове м’ясо загорнути у фольгу та прибрати в духовку
Крок 3
Картоплю обсмажити на рослинній олії, що залишилася до підрум’янювання. Додати помідори черрі, посолити, поперчити та смажити всі разом 5 хв.
Крок 4
Зелену цибулю вимити, обсушити та нарізати. М’ясо викласти на тарілки разом з овочами та посипати рубаною
зеленню.