Перейти до вмісту
Головна » Медальйони з яловичини

Медальйони з яловичини

    Медальйони з яловичини

    Рецепт “Медальйони з яловичини з розмарином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хв.

    У 1 порції: 400 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 800 г яловичої вирізки
    – 4 гілочки розмарину
    – 500 г дрібних бульб картоплі
    – 3 зубчики часнику
    – 5 ст. л. рослинної олії
    – 50 г вершкового масла
    – 300 г помідорів чері
    – 50 г зеленої цибулі
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування медальйонів

    Крок 1

    М’ясо вимити, добре обсушити та розрізати на 8 частин. Гілочки розмарину вимити та обсушити. Кожну розрізати навпіл і встромити в шматочки м’яса. Картоплю очистити, вимити та відварити у киплячій підсоленій воді до готовності. Воду злити.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 200 ° і потім вимкнути. Часник крупно порубати. У сковороді розігріти 3 стіл. ложки рослинної олії разом із вершковим і обсмажити медальйони з одного боку. Потім перевернути та всипати в сковороду рубаний часник. Готове м’ясо загорнути у фольгу та прибрати в духовку

    Крок 3

    Картоплю обсмажити на рослинній олії, що залишилася до підрум’янювання. Додати помідори черрі, посолити, поперчити та смажити всі разом 5 хв.

    Крок 4

    Зелену цибулю вимити, обсушити та нарізати. М’ясо викласти на тарілки разом з овочами та посипати рубаною
    зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Медальйони з яловичини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *