Рецепт “Мільфей з малиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 200 ккал, 20 г білків,
17 г жирів, 10 г вуглеводів
Інгредієнти
На 20 порцій:
❯ 500 г готового листкового тіста
❯ борошно для розкочування тіста
❯ 200 мл вершків жирністю 33%
❯ 250 г маскарпоне (або жирного сиру)
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 250 г малини
❯ 2 ч. л. цукру
Покроковий процес приготування мільфею з малиною
Крок 1
Нагріти духовку до 200 °. Листкове тісто розкотити на посипаній борошном поверхні у пласт товщиною бл. 0,5 см. Гострим ножем вирізати з тесту кружки діаметром 8 см. Перекласти кухлі тіста на вистелену папером для випікання деко і випікати бл. 15 хв до золотистого кольору.
Крок 2
Охолоджені вершки збивати міксером у міцну піну, поступово підсипаючи цукор та ванільний цукор. Невеликими порціями, по столовій ложці, підмішати до сиру.
Крок 3
Малину перебрати. На половину гуртків із листкового тіста викласти порцію ванільного крему, зверху – ягоди. Накрити тістечка листковими коржами, що залишилися. Перед подачею добре посипати цукровою пудрою.