Перейти до вмісту
Головна » Мітболи під томатним соусом

Мітболи під томатним соусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Мітболи під томатним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 400 г рубаної телятини
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 яйце
    ❯ 80 г тертого пармезану
    ❯ 100 г хлібної крихти
    ❯ 100 мл теплої води
    ❯ 1 ч. л. сушених італійських трав
    ❯ сіль
    ❯ перець
    Для соусу:
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 600 г кулінарного томатного соусу
    ❯ сіль
    ❯ цукор
    ❯ сушені італійські трави
    ❯ тертий пармезан
    Для овочів:
    ❯ 3 стручки солодкого перцю
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 невеликий цукіні
    ❯ 4 помідори
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування мітболів

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Цибулину очистити, порубати, перемішати з м’ясом, додати пармезан, хлібну крихту,
    вбити яйце, приправити травами, сіллю та перцем і перемішати, вливаючи цівкою воду. Сформувати з м’ясної маси невеликі кульки, викласти їх у підготовлену форму та запікати у духовці 15–20 хв.

    Крок 2

    Овочі для гарніру вимити, очистити цибулину. Всі овочі крупно нарізати, викласти в глибоку форму для
    запікання, збризкати маслом та запікати 10 хв. На овочі викласти мітболи.

    Крок 3

    Для соусу часник очистити, посікти та обсмажувати на олії 1 хв, влити томатний соус, додати сіль та цукор на смак, приправити травами та довести до кипіння. Уварювати соус 10 хв, приправити перцем та сіллю на смак. Соусом залити мітболи на овочах, посипати пармезаном та запікати 8 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мітболи під томатним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *