Перейти до вмісту
Головна » Млинці із сиром

Млинці із сиром

    Млинці із сиром

    Рецепт “Млинці із сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 35 хвилин

    Інгредієнти

    – 100 г бринзи
    – 3 ст. л. панірувальних сухарів
    – 3 помідори
    – 2 ст. л. яблучного оцту
    – 150 г сиру
    – 1 пучок петрушки
    – 1/2 ч. л. цукру
    Для тесту:
    – 4 яйця
    – 400 мл молока
    – 250 г борошна
    – 2 ст. л. вершкового масла
    – Рослинна олія
    – Сіль

    Покроковий процес приготування млинців із сиром

    Крок 1

    Бринзу нарізати на 8 брусочків і густо обваляти в сухарях. Помідори вимити, обсушити та нарізати кубиками. Петрушку промити, перебрати, обсушити та подрібнити в блендері. Подрібнену петрушку перемішати з олією та яблучним оцтом, додати сіль та цукор на смак. Помідори полити приготованим соусом та дати настоятися 5 хв.

    Крок 2

    Яйця розбовтати з молоком. Вершкове масло розтопити та злегка охолодити. Борошно просіяти, додати щіпку солі та, вливаючи яєчно-молочну суміш і олію, перемішати до отримання однорідного гладкого тіста. Дати тесту відстоятись при кімнатній температурі 10 хв. і порційно спекти з нього 8 тонких млинців.

    Крок 3

    Млинці намазати сирним сиром, на кожний покласти трохи помідорів і скибочку бринзи. Млинці згорнути рулетиками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Млинці із сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *