Рецепт “Млинці з м’ясом по-грузинськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
Інгредієнти для начинки:
– Яловичина – 600 г
– Жирна свинина – 300 г
– Цибуля – 300 г
– Уцхо сунелі або хмелі – сунелі 1,5-2 ч.л
– Червона мелена паприка – 0,5 ч.л.
– Гострий червоний перець – за смаком
– Чорний мелений перець – 0,5 ч.л.
– Сіль за смаком
– Петрушка – 15 г
– Кінза – 15 г
– Часник 3-4 зубчики
Інгредієнти для тесту:
– Молоко – 1 л
– Яйця – 4 шт
– Цукор – 4 ст.л.
– Сіль – 0,5 ч.л.
– Борошно – 350-400 г
– Олія – 60 мл
Покроковий процес приготування млинців з м’ясом по-грузинськи
Крок 1
Варимо яловичину і прокручуємо в м’ясорубці. Далі прокручуємо сиру свинину та цибулю.
Крок 2
В сковороду наливаємо олію. На гарячу сковороду відправляємо свинину. Коли волога з м’яса випарується, додаємо цибулю і ретельно перемішуємо.
Крок 3
Коли цибуля стане м’яка і прозора, а м’ясо почне підрум’янюватися, відправляємо в сковороду яловичини. Ретельно перемішуємо. Чекаємо коли яловичина добре прогріється і додаємо дрібно порізану зелень та часник. Перемішуємо та додаємо спеції (блакитний пажитник або можна замінити на хмелі сунелі), підлога ч.л. сліпої паприки, гострий червоний перець та підлога ч.л. меленого чорного перцю. Солимо за смаком і ретельно перемішуємо. Пробуємо через 5 хвилин.
Крок 4
Розбиваємо 4 яйця, заливаємо молоко та рослинну олію. Додаємо 2-3 ст. цукру, сіль і починаємо перемішувати до повного розчинення цукру. Потроху додаємо борошно та замішуємо.
Крок 5
З одного боку млинці добре підсмажуємо, з другого трохи. Складаємо смаженою стороною вгору і накриваємо кришкою.
Крок 6
Кладемо начинку на більш засмажену сторону і загортаємо млинці. Обсмажуємо на сковороді.