«Діаменю» рецепт “Млинці з рисового борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,8 ХО
210 ккал
Інгредієнти
– 1 ст. рисового борошна
– 1 ст. води
– 1 яблуко
– 1 яйце
– 1 ст. рослинної олії
– кориця – на кінчику ножа
– сіль на смак
– 0,5 ч.л. розпушувача
Покрокове приготування млинців
Крок 1
Замішую тісто з борошна, води та яйця. Яблуко очищаю та натираю на дрібній тертці. Витискаю сік, макуху додаю в тісто і все добре перемішую. Залишаю на 1-1,5 години. Потім додаю олію, сіль, корицю та розпушувач тіста.
Крок 2
Випікаю млинці з двох сторін на розігрітій та змащеній сковороді маслом. Можна додати у тісто трохи стевіозиду.
Крок 3
До речі, стевіозид або настій стевії можна додавати та до сметани. Такий сметанний соус дуже добре поєднується. з цією стравою
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!