Перейти до вмісту
Головна » Млинці з рисового борошна

Млинці з рисового борошна

    Млинці з рисового борошна

    «Діаменю» рецепт “Млинці з рисового борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,8 ХО
    210 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. рисового борошна
    – 1 ст. води
    – 1 яблуко
    – 1 яйце
    – 1 ст. рослинної олії
    – кориця – на кінчику ножа
    – сіль на смак
    – 0,5 ч.л. розпушувача

    Покрокове приготування млинців

    Крок 1

    Замішую тісто з борошна, води та яйця. Яблуко очищаю та натираю на дрібній тертці. Витискаю сік, макуху додаю в тісто і все добре перемішую. Залишаю на 1-1,5 години. Потім додаю олію, сіль, корицю та розпушувач тіста.

    Крок 2

    Випікаю млинці з двох сторін на розігрітій та змащеній сковороді маслом. Можна додати у тісто трохи стевіозиду.

    Крок 3

    До речі, стевіозид або настій стевії можна додавати та до сметани. Такий сметанний соус дуже добре поєднується. з цією стравою

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Млинці з рисового борошна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *