Рецепт “Млинці з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
Тісто:
– Борошно 200 гр
– Цукор 40 гр
– Яйця 4 шт
– Молоко 500 мл
– Вершкове масло 60 гр
Начинка:
– Сир 500 гр
– Ізюм 100 гр
– Цукор 50 гр
– Ванільний цукор 1 ч.л.
– Яєчні жовтки 2 шт
– Вершкове масло 50 гр
Покроковий процес приготування млинців з сиром
Крок 1
Заливаємо родзинки окропом. Розбиваємо 4 яйця і додаємо цукор, ванільний цукор та дрібку солі. Добре перемішуємо до однорідної маси.
Крок 2
Додаємо розтоплене вершкове масло та просіяне борошно. Знову розмішуємо. Потроху наливаємо молоко і замішуємо тісто. Тісто має наполягати 15-20 хвилин.
Крок 3
У сир додаємо цукор, ванільний цукор, два жовтки та родзинки. Все добре перемішуємо.
Крок 4
Змащуємо сковороду олією, нагріваємо і потім робимо вогонь на середній. Починаємо випікати млинці. Перед кожним млинцем трохи перемішуємо тісто.
Крок 5
Форму для духовки змащуємо розтопленим вершковим маслом. Кладемо начинку всередину млина і загортаємо в трикутник двічі. Складаємо млинці у форму. Зверху змащуємо розтопленим вершковим маслом. Відправляємо до духовки при 180 градусах на 25-30 хвилин.