Перейти до вмісту
Головна » Молочно-яблучне желе

Молочно-яблучне желе

    Молочно-яблучне желе

    «Діаменю» рецепт “Молочно-яблучне желе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    69 ккал

    Інгредієнти

    – 2 яблука
    – 200 мл молока 2,5%-ної жирності
    – 30 г желатину
    – 60 мл води
    – 4-5 листків м’яти (для прикраси)

    Покрокове приготування молочного желе

    Крок 1

    З яблук вичавлюю сік у соковичавниці. Желатин заливаю кип’яченою водою та залишаю набухати на 10-15 хвилин.

    Крок 2

    У каструлю наливаю молоко, додаю половину желатину, нагріваю до розчинення. Знімаю з вогню та даю охолонути.

    Крок 3

    Охолоджену масу розливаю за силіконовими формами до половини. Ставлю на пів години у холодильник. Яблучний сік змішую з желатином, що залишився, і нагріваю на малому вогні. Охолоджую та доливаю сік у формочки. Ставлю в холодильник до застигання.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Молочно-яблучне желе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *