Перейти до вмісту
Головна » Морозиво з гарбуза

Морозиво з гарбуза

    Морозиво з гарбуза

    «Діаменю» рецепт “Морозиво з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г готового пюре з м’якоті гарбуза
    – 400 мл кокосового молока
    – 2 ч. л. екстракту ванілі
    – 1 ч. л. порошку кориці
    – цукрозамінник
    – сіль
    – прянощі (мускатний горіх, імбир, гвоздика) – на смак

    Покрокове приготування морозива з гарбуза

    Крок 1

    Змішую в одній ємності всі інгредієнти, можна блендером. Ставлю в морозильну камеру на годину.

    Крок 2

    Дістаю з морозилки, виливаю в блендер і знову гарненько збиваю. Розкладаю по склянках або формах для морозива. І знову відправляю в морозилку на 2-4 години.

    Крок 3

    Десерт виходить не лише смачним, а й корисним. Особливий аромат надають спеції та особливо кориця, яка славиться здатністю знижувати рівень цукру.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морозиво з гарбуза. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *