«Діаменю» рецепт “Морозиво з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
120 ккал
Інгредієнти
– 400 г готового пюре з м’якоті гарбуза
– 400 мл кокосового молока
– 2 ч. л. екстракту ванілі
– 1 ч. л. порошку кориці
– цукрозамінник
– сіль
– прянощі (мускатний горіх, імбир, гвоздика) – на смак
Покрокове приготування морозива з гарбуза
Крок 1
Змішую в одній ємності всі інгредієнти, можна блендером. Ставлю в морозильну камеру на годину.
Крок 2
Дістаю з морозилки, виливаю в блендер і знову гарненько збиваю. Розкладаю по склянках або формах для морозива. І знову відправляю в морозилку на 2-4 години.
Крок 3
Десерт виходить не лише смачним, а й корисним. Особливий аромат надають спеції та особливо кориця, яка славиться здатністю знижувати рівень цукру.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!