Перейти до вмісту
Головна » Морський окунь із лимонним соусом

Морський окунь із лимонним соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Морський окунь із лимонним соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 середніх філе морського окуня
    ❯ 150 мл соку лимона
    ❯ 1 ч. л. цукру
    ❯ 50 мл рослинної олії
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 40 г борошна
    ❯ 1 лимон
    ❯ 1/2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування морського окуня

    Крок 1

    Рибу промити, обсушити, злегка посолити, поперчити і обваляти в борошні. Нагріти на сковороді олію та обсмажувати рибу по 4 хв із кожної сторони. Обсмажену рибу перекласти в інший посуд та накрити алюмінієвою фольгою, щоб зберегти гарячу.

    Крок 2

    Сковороду, в якій смажилася риба, нагріти і дегласувати жир, вливши сік лимона. Додати цукор та злегка уварити. Покласти нарізане кубиками масло й уварювати соус 5 хв, інтенсивно перемішуючи. Підмішати петрушку.

    Крок 3

    Рибу перекласти в посуд сервіровки та полити невеликою кількістю соусу. Залишився соус сервірувати окремо. Лимон нарізати тонкими часточками та викласти до риби.

    Сьогодні ми дізналися як готується Морський окунь із лимонним соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *