Перейти до вмісту
Головна » Мусака з м’ясом

Мусака з м’ясом

    Мусака з м'ясом

    «Діаменю» рецепт “Мусака з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    110 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг білокачанної капусти
    – 0,5 кг нежирного м’яса
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 1 ст. томатної пасти
    – 1 ст. оливкової олії
    – сіль та прянощі – на смак

    Покрокове приготування мусаки з м’ясом

    Крок 1

    Яловичину варю до готовності та пропускаю через м’ясорубку разом із цибулею. Солю, перчу, додаю 2 яйця. Баклажани та цукіні очищаю, нарізаю кружальцями та обвалюю у борошні. Обсмажую з двох сторін.

    Крок 2

    На дно скляної форми розкладаю листя капусти. На них шар баклажанів і трохи натертого часнику. Викладаю шар фаршу, шар цукіні тощо. Верхній шар – нарізані кружечками помідори.

    Крок 3

    Сметану збиваю з яйцем, поливаю блюдо та посипаю тертим сиром. Запікаю у духовці 20 хвилин при 180 градусах.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Мусака з м’ясом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *