Перейти до вмісту
Головна » М’ясні човники

М’ясні човники

    М'ясні човники

    «Діаменю» рецепт “М’ясні човники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    194 ккал

    Інгредієнти

    – 0,8 кг м’ясного фаршу
    – 5 яєць
    – велика цибулина
    – 2 зубчики часнику
    – 2 ст. соєвого соусу
    – 2 ст. панірувальних сухарів
    – 100 мл води
    – мелений гострий червоний перець
    – сіль
    – зелена цибуля

    Покрокове приготування м’ясних човників

    Крок 1

    Цибулю очищаю і нарізаю кубиками, часник очищаю, пропускаю через прес. У фарш додаю подрібнені цибуля та часник, соєвий соус. Перемішую, вливаю воду, солю, перчу та ще раз перемішую.

    Крок 2

    Всипаю панірувальні сухарі, зелену цибулю. Формую руками великі довгасті котлети. У кожній роблю поглиблення і викладаю у форму для випічки, змащену олією.

    Крок 3

    Вбиваю в кожне поглиблення сире яйце і запікаю в духовці за температури 190 градусів протягом 25-30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясні човники. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *