Перейти до вмісту
Головна » М’ясні котлети з кабачком

М’ясні котлети з кабачком

    М'ясні котлети з кабачком

    «Діаменю» рецепт “М’ясні котлети з кабачком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    180 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г яловичини
    – 1 невеликий кабачок
    – 1-2 цибулини
    – прянощі та сіль – на смак
    – 2-3 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування м’ясних котлет

    Крок 1

    М’ясо та очищену цибулину пропускаю через м’ясорубку. Кабачок очищаю від шкірки та насіння. Якщо молодий, то цього не потрібно. Натираю на великій тертці.

    Крок 2

    Присолюю і даю постояти, щоб пустив сік. Сік зливаю (його можна випити, він дуже корисний), м’якуш витискаю. Кабачок та фарш перемішую, солю, додаю прянощі. Ретельно все перемішую.

    Крок 3

    Формую котлети та викладаю на розігріту з олією сковороду. Обсмажую з двох сторін по 2-3 хвилини на великому вогні. Перекладаю в каструлю, додаю 1,5 ст. гарячою води та тушу під кришкою 40 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясні котлети з кабачком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *