Перейти до вмісту
Головна » М’ясний хліб із начинкою з броколі

М’ясний хліб із начинкою з броколі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясний хліб із начинкою з броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 30 хвилин
    У 1 порції: 730 ккал, 35 г білків,
    59 г жирів, 18 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г броколі (без качана)
    ❯ сіль
    ❯ 2 черстві булочки
    ❯ 140 мл молока
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ по 500 г рубаної яловичини та свинини
    ❯ 2 яйця
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 3 ч. л. сушеної материнки
    ❯ 2–3 ст. л. борошна
    ❯ 1–2 ст. л. гірчиці

    Покроковий процес приготування м’ясного хлібу

    Крок 1

    Броколі промити, розділити на суцвіття і бланшувати у киплячій підсоленій воді 2 хв. Відкинути суцвіття на друшляк і обдати крижаною водою, щоб зберегти їх насичений зелений колір. Хліб замочити у молоці. Цибулю та часник очистити, посікти та з’єднати в мисці з рубаним м’ясом. Вбити яйця, додати борошно і витиснути хліб. Продукти посолити, поперчити, приправити материнкою і ретельно вимісити руками

    Крок 2

    Нагріти духовку до 220 °. На вистеленій харчовій плівці робочої поверхні вологими руками сформувати з м’ясної маси прямокутний пласт. У центр пласта викласти нарізану смужками броколі. Сформувати буханець, викласти її в змащену жиром жароміцну форму і запікати 8 хв. Зменшити нагрівання духовки до 180 ° і запікати м’ясний хліб ще 1 год, змащуючи його кожні 15 хв розведеної в 100 мл води гірчицею.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний хліб із начинкою з броколі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *