Перейти до вмісту
Головна » М’ясний хліб з овочами

М’ясний хліб з овочами

    М'ясний хліб із овочами

    Рецепт “М’ясний хліб з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 год.

    У 1 порції: 420 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 100 г пшеничного хліба
    – 2 помідори
    – по 1/2 стручка жовтого та зеленого солодкого перцю
    – 1/2 червоної цибулини
    – 2 зубчики часнику
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – по 350 г рубаної яловичини та свинини
    – 2 яйця
    – 2 ч. л. рубаної зелені
    – 4 скибочки сиру
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування м’ясного хлібу

    Крок 1

    З хліба зрізати кірку, м’якуш замочити в холодній воді. Помідори опустити на 30 с в киплячу воду, очистити, м’якуш нарізати часточками. Солодкий перець, видаливши насіння, нарізати смужками. Цибулю нарізати часточками,
    часник порубати. Цибуля, перець і помідори злегка підрум’янити на рослинній олії. Посолити та поперчити.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 200 °. Хліб витиснути, перемішати з м’ясом, яйцями, часником та зеленню. Посолити і поперчити до смаку.

    Крок 3

    Масу, що вийшла сформувати у вигляді батончика та укласти у форму. Поверхню розрівняти, залишивши за контуром невеликі борти. Зверху викласти овочі, скибочки сиру та запікати 25–30 хв

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний хліб з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *