Рецепт “М’ясний хліб з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 год.
У 1 порції: 420 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 100 г пшеничного хліба
– 2 помідори
– по 1/2 стручка жовтого та зеленого солодкого перцю
– 1/2 червоної цибулини
– 2 зубчики часнику
– 2 ст. л. рослинної олії
– по 350 г рубаної яловичини та свинини
– 2 яйця
– 2 ч. л. рубаної зелені
– 4 скибочки сиру
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування м’ясного хлібу
Крок 1
З хліба зрізати кірку, м’якуш замочити в холодній воді. Помідори опустити на 30 с в киплячу воду, очистити, м’якуш нарізати часточками. Солодкий перець, видаливши насіння, нарізати смужками. Цибулю нарізати часточками,
часник порубати. Цибуля, перець і помідори злегка підрум’янити на рослинній олії. Посолити та поперчити.
Крок 2
Духовку нагріти до 200 °. Хліб витиснути, перемішати з м’ясом, яйцями, часником та зеленню. Посолити і поперчити до смаку.
Крок 3
Масу, що вийшла сформувати у вигляді батончика та укласти у форму. Поверхню розрівняти, залишивши за контуром невеликі борти. Зверху викласти овочі, скибочки сиру та запікати 25–30 хв