Рецепт “М’ясний рулет зі спагеті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 500 г рубаного м’яса
❯ 100 г білого хліба
❯ відварені спагеті (бл. 150 г)
❯ 1 яйце
❯ 3 ст. л. панірувальних сухарів
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Для соусу:
❯ 200 г черешні без кісточки
❯ 1 помідор
❯ 50 г цукру
❯ сік лимона
❯ суміш сушених прованських трав
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування м’ясного рулету зі спагеті
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Хліб розмочити у воді, перемішати з м’ясом, посолити та поперчити. Масу викласти на змащений маслом лист пергаменту прямокутним пластом завтовшки прибл. 1,5 см. Укласти по центру спагеті
і, піднімаючи краї пергаменту, сформувати рулет. Виріб перекласти на змащений маслом і присипаний 1/3 сухарів деко, змастити збитим яйцем і присипати сухарями, що залишилися. Запікати 35-40 хв.
Крок 2
Для соусу черешню присипати в сотейнику цукром. Помідор вимити, очистити від шкірки, посікти та додати
до ягід. Додати щіпку трав, довести до кипіння і варити 15 хв. Масу пюрувати, приправити сіллю, перцем
та соком лимона. Якщо соус занадто густий, влити трохи води та повторно прогріти. Перед подачею соус остудити.