Рецепт “М’ясо кролика в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 750 ккал, 42г білків,
46 г жирів, 45 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г бекону
❯ 4 шматки м’яса кролика (стегно)
❯ 1 ч. л. діжонської гірчиці
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 4 гілочки чебрецю
❯ 700 г картоплі
❯ 5 червоних цибулин
❯ 2 ст. л. рослинної олії
Покроковий процес приготування м’яса кролика
Крок 1
Бекон нарізати тонкими скибочками. М’ясо вимити, обсушити та злегка відбити через харчову плівку. Намазати гірчицею, посолити та поперчити.
Крок 2
Обернути кожен шматок м’яса скибочкою бекону, поклавши всередину по гілочці чебрецю, та зафіксувати кулінарною ниткою.
Крок 3
Нагріти духовку до 190 °. Бульби картоплі очистити та нарізати часточками (молода картоплю досить ретельно вимити). Викласти у форму для запікання, посолити
Крок 4
На картоплю укласти м’ясо в скибочках бекону і нарізаний вісімками цибуля. Полити продукти олією та запікати 15 хв, накривши форму фольгою.