Перейти до вмісту
Головна » М’ясо кролика в беконі

М’ясо кролика в беконі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясо кролика в беконі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 750 ккал, 42г білків,
    46 г жирів, 45 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г бекону
    ❯ 4 шматки м’яса кролика (стегно)
    ❯ 1 ч. л. діжонської гірчиці
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 4 гілочки чебрецю
    ❯ 700 г картоплі
    ❯ 5 червоних цибулин
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування м’яса кролика

    Крок 1

    Бекон нарізати тонкими скибочками. М’ясо вимити, обсушити та злегка відбити через харчову плівку. Намазати гірчицею, посолити та поперчити.

    Крок 2

    Обернути кожен шматок м’яса скибочкою бекону, поклавши всередину по гілочці чебрецю, та зафіксувати кулінарною ниткою.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 190 °. Бульби картоплі очистити та нарізати часточками (молода картоплю досить ретельно вимити). Викласти у форму для запікання, посолити

    Крок 4

    На картоплю укласти м’ясо в скибочках бекону і нарізаний вісімками цибуля. Полити продукти олією та запікати 15 хв, накривши форму фольгою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо кролика в беконі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *