Перейти до вмісту
Головна » М’ясо у вершковому соусі

М’ясо у вершковому соусі

    М'ясо у вершковому соусі

    «Діаменю» рецепт “М’ясо у вершковому соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    260 ккал

    Інгредієнти

    – 700 г свинини
    – 500 г печериць
    – 5 цибулин
    – 300 мл вершків
    – 150 мл води
    – 50 г сиру
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування м’яса у соусі

    Крок 1

    М’ясо нарізаю шматочками. Обсмажую на сковороді з обох боків. Солю, перчу. Цибулю нарізаю півкільцями, гриби — слайсами, обсмажую до золотистого кольору, вливаю вершки та воду, солю, перчу, даю закипіти.

    Крок 2

    Викладаю у форму для запікання м’ясо, заливаю вершково-грибною сумішшю. Накриваю фольгою, запікаю в
    розігрітій до 200 град. духовці близько години.

    Крок 3

    Фольгу знімаю, зменшую температуру до 175 град., Готую ще 30-40 хвилин. За 5-10 хвилин до готовності посипаю натертим сиром.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо у вершковому соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *