Рецепт “М’ясо в тісті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 год.
У 1 порції: 1040 ккал, 31 г білків,
82 г жирів, 39 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 150 г бекону
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 5 скибочок білого хліба
❯ 4 ст. л. сухого білого вина
❯ 100 г горіхів
❯ 3 ст. л. тертого сиру твердих сортів
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 шматки (по 400 г) свинячої вирізки
❯ 6 бурякових листків
❯ 500 г готового листкового тіста
❯ 1 яйце
Покроковий процес приготування м’яса в тісті
Крок 1
Бекон дрібно нарізати та обсмажити на олії. Зі скибочок хліба зрізати кірку, м’якуш нарізати кубиками та замочити в вині. Горіхи посікти та разом з сиром викласти у миску. Додати охолоджені шматочки бекону, злегка посолити та поперчити. Усе ретельно перемішати
Крок 2
М’ясо вимити та обсушити. На кожному шматку гострим ножем зробити глибокий поздовжній надріз, розкласти шматки м’яса на робочій поверхні як книгу. Пласти, що виходять, відбити через харчову плівку, натерти їх сіллю і перцем. Поверх кожного пласта м’яса розподілити начинку і згорнути їх у щільні рулети. Обернути рулети вимитим листям буряків
Крок 3
Нагріти духовку до 200 °. Тісто розділити на дві частини та розкотити кожну на посипаній борошном робочої поверхні в пласт завтовшки прибл. 3мм. Від кожного пласта відрізати 4 смужки та відкласти їх. Загорнути м’ясні рулети в тісто та акуратно перекласти їх на вистелений папером для випікання лист
Крок 4
Яйце розбовтати з невеликою кількістю води та змастити вироби. Прикрасити вироби смужками тіста і змастити їх яєчною сумішшю. Запікати м’ясо в тісті 5 хв при 200°, потім зменшити температуру до 180 ° і готувати ще 25-30 хв.