Перейти до вмісту
Головна » Наваристий борщ

Наваристий борщ

    Наваристий борщ

    Рецепт “Наваристий борщ” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – М’ясо(яловичина на кісточці)-1.6 кг
    – Картопля-500 гр
    – Буряк-300 гр
    – Морква-150 гр
    – Цибуля-200 гр
    – Квашена капуста-700 гр
    – Часник-1 зубок
    – Томатна паста-70 гр
    – Лавровий лист-2 шт
    – Рослинна олія
    – Зелень
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування наваристого борщу
    Наваристий борщ1

    Крок 1

    У каструлю кладемо м’ясо та заливаємо водою. Чекаємо поки закипить, прибираємо піну і добре солимо. Варимо на маленькому вогні з прочиненою кришкою приблизно 3 години.

    Наваристий борщ2

    Крок 2

    Нарізаємо картоплю, буряки та відправляємо в бульйон.

    Наваристий борщ3

    Крок 3

    Нарізаємо моркву, цибулю та часник. У сковороду наливаємо олію та обсмажуємо цибулю до золотистої. кольори. Додаємо моркву та обсмажуємо одну хвилину. Далі додаємо томатну пасту та обсмажуємо 30 секунд.

    Наваристий борщ4

    Крок 4

    Додаємо в засмажку трохи бульйону. Далі додаємо часник та цукор. Готуємо на маленькому вогні 5 хв.

    Наваристий борщ5

    Крок 5

    Коли звариться картопля, додаємо квашену капусту та засмажку. Додаємо мелений чорний перець та лавровий лист. Прикриваємо кришкою та готуємо на маленькому вогні 20-30 хвилин.

    Наваристий борщ6

    Крок 6

    Нарізаємо м’ясо на порційні шматочки та відправляємо до борщу. Нарізаємо зелень і теж відправляємо до борщу. Накриваємо фарбою і даємо настоятися 30-60 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Наваристий борщ. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *