«Діаменю» рецепт “Огіркові рулетики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
91 ккал
Інгредієнти
– 2 картоплини
– 1 морква
– 1 філе білої риби
– 2 варені яйця
– 160 г вершкового масла
– 4 огірки
– пучок редиски
– половина лимона
– мелений чорний перець і сіль – на смак
Покрокове приготування огіркових рулетиків
Крок 1
Картоплю та моркву відварюю до готовності, потім протираю крізь дрібне сито. Філе риби припускаю з водою, лимонним соком та сіллю. Даю охолонути у відварі, пропускаю через м’ясорубку 2-3 рази.
Крок 2
Яєчні жовтки відокремлюю від білків. Овочі, рибу, жовтки та олію, посоливши та поперчивши, добре збиваю. Огірки нарізаю слайсами завтовшки 1 см. Рибну масу загортаю в огірки – повинні вийти рулетики.
Крок 3
Натираю редис на великій тертці та прикрашаю ним рулетики з двох боків. Ставлю в холодильник на годину.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!