Перейти до вмісту
Головна » Огіркові рулетики

Огіркові рулетики

    Огіркові рулетики

    «Діаменю» рецепт “Огіркові рулетики” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    91 ккал

    Інгредієнти

    – 2 картоплини
    – 1 морква
    – 1 філе білої риби
    – 2 варені яйця
    – 160 г вершкового масла
    – 4 огірки
    – пучок редиски
    – половина лимона
    – мелений чорний перець і сіль – на смак

    Покрокове приготування огіркових рулетиків

    Крок 1

    Картоплю та моркву відварюю до готовності, потім протираю крізь дрібне сито. Філе риби припускаю з водою, лимонним соком та сіллю. Даю охолонути у відварі, пропускаю через м’ясорубку 2-3 рази.

    Крок 2

    Яєчні жовтки відокремлюю від білків. Овочі, рибу, жовтки та олію, посоливши та поперчивши, добре збиваю. Огірки нарізаю слайсами завтовшки 1 см. Рибну масу загортаю в огірки – повинні вийти рулетики.

    Крок 3

    Натираю редис на великій тертці та прикрашаю ним рулетики з двох боків. Ставлю в холодильник на годину.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Огіркові рулетики. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *