Перейти до вмісту
Головна » Огірки фаршировані

Огірки фаршировані

    Огірки фаршировані

    «Діаменю» рецепт “Огірки фаршировані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    84 ккал

    Інгредієнти

    – 2-3 свіжих огірків
    – 1 пачка сиру (200 г)
    – 4 ст. маринованих грибів
    – 2 ст. сметани
    – сіль на смак
    – по 1 пучку зеленої цибулі, петрушки, листя салату

    Покрокове приготування фаршированих огірків

    Крок 1

    Для начинки змішую сир, сметану та сіль. Доводжу у блендері до однорідної консистенції. Зелена цибуля і петрушку рубля ножем. Змішую зелень із сирною масою.

    Крок 2

    Огірки нарізаю на циліндри заввишки 3-4 див. бути рівними. За допомогою ножа та маленької ложечки дістаю серцевину. При цьому залишаю незаймане дно кожного циліндра.

    Крок 3

    Ємності, що виходять, заповнюю сирною начинкою. на дно страви кладу листя салату, розставляю начинені огірки, зверху прикрашаю маринованими грибами та кропом

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Огірки фаршировані. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *