«Діаменю» рецепт “Огірки фаршировані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
84 ккал
Інгредієнти
– 2-3 свіжих огірків
– 1 пачка сиру (200 г)
– 4 ст. маринованих грибів
– 2 ст. сметани
– сіль на смак
– по 1 пучку зеленої цибулі, петрушки, листя салату
Покрокове приготування фаршированих огірків
Крок 1
Для начинки змішую сир, сметану та сіль. Доводжу у блендері до однорідної консистенції. Зелена цибуля і петрушку рубля ножем. Змішую зелень із сирною масою.
Крок 2
Огірки нарізаю на циліндри заввишки 3-4 див. бути рівними. За допомогою ножа та маленької ложечки дістаю серцевину. При цьому залишаю незаймане дно кожного циліндра.
Крок 3
Ємності, що виходять, заповнюю сирною начинкою. на дно страви кладу листя салату, розставляю начинені огірки, зверху прикрашаю маринованими грибами та кропом
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!