Перейти до вмісту
Головна » Окрошка на сироватці

Окрошка на сироватці

    Окрошка на сироватці

    «Діаменю» рецепт “Окрошка на сироватці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    58 ккал

    Інгредієнти

    – 2 бульби відвареної картоплі
    – 2 яйця, зварених круто
    – 2 середні огірки
    – по пучку зеленої цибулі, кропу та петрушки
    – 0,5 л сироватки
    – 0,5 ст. сметани
    – сіль на смак

    Покрокове приготування окрошки

    Крок 1

    Курячі яйця та відварену картоплю нарізаю кубиками. Огірки мию, очищаю від шкірки та також нарізаю кубиками.

    Крок 2

    Перо зеленої цибулі, зелень петрушки та кропу промиваю під проточною водою, обсушую паперовим рушником і дрібно нарізаю. Змішую яйця, овочі та зелень, солю до смаку. Зберігаю суміш у холодильнику.

    Крок 3

    Так само як і сироватку. При подачі накладаю її ложкою у порційні тарілки та заливаю сироваткою, змішаною зі сметаною. Так блюдо довше зберігається. І його можна їсти протягом трьох днів.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Окрошка на сироватці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *