Рецепт “Овочева сковорідка з яєчнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 310 ккал, 18 г білків,
18 г жирів, 20 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 3 великі бульби картоплі, відварених цілком у шкірці
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 2 дрібні цибулини
❯ 100 г нарізаного смужками бекону
❯ 1/2 качана пекінської капусти (розділити на листя)
❯ щіпка меленого перцю чилі
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 4 яйця
❯ 4 ст. л. гострої аджики
Покроковий процес приготування овочевої сковорідки
Крок 1
Картоплю очистити та нарізати скибочками. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Капустяне листя вимити та крупно нарізати.
Крок 2
На сковороді нагріти 2 ст. ложки олії та обсмажувати картопля 4–5 хв до рум’яної скоринки. Додати цибулю, бекон та капусту. Посолити, поперчити, приправити чилі та готувати, помішуючи, ще 5-6 хв.
Крок 3
Приготувати яєчню-глазунью: на розпечену сковороду, змащену рештою рослинною олією, акуратно розбити яйця так, щоб жовток залишився цілим, і смажити на слабкий вогонь до готовності.
Крок 4
Овочеву суміш розкласти за порційними тарілками. Подати на овочах яєчню-глазунью, додавши в кожну тарілку столовою ложкою аджики.
Ніжна та соковита пекінська капуста не дарма так популярна в азійській кухні, адже ця овочева культура не просто вітамінна бомба, але й найсмачніший кулінарний інгредієнт!