«Діаменю» рецепт “Овочевий суп із солоними огірками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
42 ккал
Інгредієнти
– 3 маринованих огірки
– по 1 цибулині та моркві
– 1 середня головка
– цвітної капусти
– 3 ст. 10%-них вершків
– 2-3 ст. вівсяних пластівців
– 2 ст. л. оливкової олії
– сіль, чорний перець – на смак
– 0,25 ст. огіркового розсолу
Покрокове приготування овочевого супу
Крок 1
Овочі мою, очищаю. Натираю на великій тертці. Цибулину нарізаю кубиками. Капусту розбираю на суцвіття. Цибулю та моркву пасерую на оливковому олії.
Крок 2
У каструлю наливаю воду, солю, доводжу до кипіння і всипаю вівсяні пластівці та капусту. Варю до м’якості капусти 5 хв. Мариновані або солоні огірки нарізаю кубиками та додаю до цибулі та моркви, тушу 5 хвилин.
Крок 3
Вливаю вершки та тушу під кришкою ще 10 хвилин. Тушковану суміш відправляю в каструлю до капусти та варю 10 хвилин, додаю розсіл, даю закипіти та вимикаю вогонь
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!