Перейти до вмісту
Головна » Овочевий суп із солоними огірками

Овочевий суп із солоними огірками

    Овочевий суп із солоними огірками

    «Діаменю» рецепт “Овочевий суп із солоними огірками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    42 ккал

    Інгредієнти

    – 3 маринованих огірки
    – по 1 цибулині та моркві
    – 1 середня головка
    – цвітної капусти
    – 3 ст. 10%-них вершків
    – 2-3 ст. вівсяних пластівців
    – 2 ст. л. оливкової олії
    – сіль, чорний перець – на смак
    – 0,25 ст. огіркового розсолу

    Покрокове приготування овочевого супу

    Крок 1

    Овочі мою, очищаю. Натираю на великій тертці. Цибулину нарізаю кубиками. Капусту розбираю на суцвіття. Цибулю та моркву пасерую на оливковому олії.

    Крок 2

    У каструлю наливаю воду, солю, доводжу до кипіння і всипаю вівсяні пластівці та капусту. Варю до м’якості капусти 5 хв. Мариновані або солоні огірки нарізаю кубиками та додаю до цибулі та моркви, тушу 5 хвилин.

    Крок 3

    Вливаю вершки та тушу під кришкою ще 10 хвилин. Тушковану суміш відправляю в каструлю до капусти та варю 10 хвилин, додаю розсіл, даю закипіти та вимикаю вогонь

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий суп із солоними огірками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *