Рецепт “Овочі та гриби на шпажках” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 280 ккал, 4 г білків,
7 г жирів, 25 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 баклажани
❯ 2 кабачки
❯ 4 різноколірний солодкий перець
❯ 3 помідори
❯ 8 зубчиків часнику
❯ 2–3 ст. л. білого вина
❯ сік 1 лимона
❯ 1 ст. л. меду
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 6 печериць
Покроковий процес приготування овочів на шпажках
Крок 1
Баклажани, помідори та кабачки нарізати кухлями, гриби – половинками. Стручки перцю розрізати на 4 частини та видалити насіння. Часник очистити та потовкти. У миску налити вино, додати часник, сік лимона та мед, посолити та поперчити. Покласти в маринад скибочки баклажанів, грибів, кабачків та перцю і залишити на 1 год.
Крок 2
Скибочки маринованих овочів та грибів нанизати на шпажки упереміж з помідори. Збризкати маслом і обсмажувати на грилі 10-15 хв.