Перейти до вмісту
Головна » Панкейки з чорницею

Панкейки з чорницею

    Панкейки з чорницею

    «Діаменю» рецепт “Панкейки з чорницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    290 ккал

    Інгредієнти

    – 25 г кокосового борошна
    – 2 курячі яйця
    – замінник цукру – на смак
    – 2 ч. л. ванільної есенції
    – сіль на смак
    – 50 мл вершків (33-35%)
    – 0,5 ст. чорниці
    – топлене масло – на смак

    Покрокове приготування панкейків з чорницею

    Крок 1

    Збиваю яйця, додавши цукрозамінник та ванільну есенцію. Вливаю вершки, розмішую, всипаю борошно, солю. Додаю ягоди та акуратно перемішую

    Крок 2

    Розтоплюю олію на малому вогні та акуратно вливаю тісто. Можна, можливо скористатися кулінарним кільцем для формування на сковороді. Смажу з двох боків до рум’яної скоринки

    Крок 3

    Даю трохи охолонути, прикрашаю ягодами та подаю зі сметаною, ягідним соусом.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Панкейки з чорницею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *