Рецепт “PASTA E FAGIOLI з квасолею та нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 200 г консервованої квасолі
❯ 200 г консервованого нуту
❯ 100 мл кулінарного томатного соусу
❯ 1 ніжка селери
❯ 1 цибулина
❯ 1 зубок часнику
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 200 мл бульйону
❯ 200 г копченої свинячої грудинки
❯ 350 г короткої пасти
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування PASTA E FAGIOLI
Крок 1
Цибулю, часник та й селеру очистити, дрібно нарізати та обсмажувати у сотейнику на 1 ст. л. олії 3–5 хв. Додати томатний соус і готувати на повільному вогні 5-7 хв.
Крок 2
Влити в бульйон сотейник, довести до кипіння та готувати під кришкою на повільному вогні 25 хв.
Крок 3
Нут і квасолю відкинути на друшляк і дати рідини повністю стекти.
Крок 4
Грудинку нарізати брусочками та обсмажувати в окремому посуді на маслі, що залишилася. Викласти до грудинки квасоля і нут, влити бл. 100 мл води та готувати 10 хв.
Крок 5
Квасоля з нутом та беконом закласти в сотейник з овочами, перемішати та добре прогріти.
Крок 6
В окремому посуді в достатній кількості води відварити пасту аль денте, відкинути на друшляк і перекласти в сотейник з квасолею та нутом. Страва добре прогріти на сильному вогні, посолити і поперчити.