Перейти до вмісту
Головна » PASTA E FAGIOLI з квасолею та нутом

PASTA E FAGIOLI з квасолею та нутом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “PASTA E FAGIOLI з квасолею та нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 200 г консервованої квасолі
    ❯ 200 г консервованого нуту
    ❯ 100 мл кулінарного томатного соусу
    ❯ 1 ніжка селери
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 200 мл бульйону
    ❯ 200 г копченої свинячої грудинки
    ❯ 350 г короткої пасти
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування PASTA E FAGIOLI

    Крок 1

    Цибулю, часник та й селеру очистити, дрібно нарізати та обсмажувати у сотейнику на 1 ст. л. олії 3–5 хв. Додати томатний соус і готувати на повільному вогні 5-7 хв.

    Крок 2

    Влити в бульйон сотейник, довести до кипіння та готувати під кришкою на повільному вогні 25 хв.

    Крок 3

    Нут і квасолю відкинути на друшляк і дати рідини повністю стекти.

    Крок 4

    Грудинку нарізати брусочками та обсмажувати в окремому посуді на маслі, що залишилася. Викласти до грудинки квасоля і нут, влити бл. 100 мл води та готувати 10 хв.

    Крок 5

    Квасоля з нутом та беконом закласти в сотейник з овочами, перемішати та добре прогріти.

    Крок 6

    В окремому посуді в достатній кількості води відварити пасту аль денте, відкинути на друшляк і перекласти в сотейник з квасолею та нутом. Страва добре прогріти на сильному вогні, посолити і поперчити.

    Сьогодні ми дізналися як готується PASTA E FAGIOLI з квасолею та нутом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *