«Діаменю» рецепт “Паста з сиру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
110 ккал
Інгредієнти
– 1 пачка знежиреного м’якого сиру
– 1 цибулина
– 2 середні томати
– 2 зубчики часнику
– пучок зелені петрушки та кропу
– 50 г житніх хлібців
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування пасту з сиру
Крок 1
Зелень мою, обсушую на паперовому рушнику та дрібно рублю. Цибулину та часник подрібнюю. Викладаю сир, овочі та зелень у чашу блендера. Подрібнюю все до однорідного стану. Солю та перчу до смаку.
Крок 2
Таку сирну масу намазую тонким шаром на хлібці, виходять смачні та корисні бутерброди. Також така намазка добре поєднується з томатами. Нарізаю томати кружальцями та намазую їх сирною масою. Виходить чудова закуска до м’ясних страв.
Важливо! Сир має бути свіжим, тому що в У процесі приготування цієї страви він не піддається термічній обробці.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!