Перейти до вмісту
Головна » Паста з сиру

Паста з сиру

    Паста з сиру

    «Діаменю» рецепт “Паста з сиру” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    110 ккал

    Інгредієнти

    – 1 пачка знежиреного м’якого сиру
    – 1 цибулина
    – 2 середні томати
    – 2 зубчики часнику
    – пучок зелені петрушки та кропу
    – 50 г житніх хлібців
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування пасту з сиру

    Крок 1

    Зелень мою, обсушую на паперовому рушнику та дрібно рублю. Цибулину та часник подрібнюю. Викладаю сир, овочі та зелень у чашу блендера. Подрібнюю все до однорідного стану. Солю та перчу до смаку.

    Крок 2

    Таку сирну масу намазую тонким шаром на хлібці, виходять смачні та корисні бутерброди. Також така намазка добре поєднується з томатами. Нарізаю томати кружальцями та намазую їх сирною масою. Виходить чудова закуска до м’ясних страв.

    Важливо! Сир має бути свіжим, тому що в У процесі приготування цієї страви він не піддається термічній обробці.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паста з сиру. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *